Elevaktiviteter

F-3

Rymden

Tema rymden avslutades med en rymdvernissage i aulan där alla familjer var inbjudna. Det bjöds på mingel, gott, ”Big bang dans” och sång. Besökarna fick också möjlighet att utforska alla elevarbeten och spännande rymdraketer som eleverna gjort ritningar till och byggt.

Vi är alla olika! Rocka sockor med oss idag!

I åk.2 uppmärksammades Downs Syndrom dagen som infaller den 21/3. Lärare och elever tjuvstartade redan på fredagen för att tillsammans fira och symboliskt visa på att ”Olika är bra”
Eleverna fick under veckan kunskap kring Downs Syndrom och arbetade med att bygga på en förståelse för att vi alla är olika men lika mycket värda.

Vilken fantastisk start till tema rymden

Tema rymden startade med rymddans i rymdhattar. Vi sjöng rymdsånger tillsammans och diskuterade sedan vad vi kan och vad vi vill lära oss. Fram till påsklovet arbetar åk 2  i tvärgrupper. Vi ska lära oss om vår galax, vårt solsystem, årstidsväxlingar och tid, stjärntecken och mycket mer...Vi avslutar med ett rymdvernissage.

tulpan tema

Man får verkligen vårkänning!

Dessa collage har år 9 arbetat med utifrån ett tulpan-tema där de fick i uppdrag att hitta "en del" av den färska tulpanbuketten som de förstorade upp och där de sedan arbetade med överlappning och fyllde i med silkespapper. Eleverna uppmuntrades att arbeta med papperet på olika sätt såsom; rullteknik, platt-teknik, bollteknik osv och naturligtvis i olika nyanser.